Het perfecte invulboek

Keuzestress! Het gebeurd mij steeds meer. Ik wordt hebberig van alle leuke producten die ik tegenkom op internet en social media. Als mijn portemonnee oneindig zou zijn dan zou de bezorger hier dagelijks zijn hele bus leeg kunnen halen denk ik. Maar dat is het helaas niet & dus wil ik goed nadenken wat ik koop & bij wie ik het koop. Kleine ondernemers & webshops hebben steeds vaker mijn voorkeur om nieuwe producten aan te schaffen.

Toen ik zwanger was van Mias wilde ik graag een boek om zijn eerste jaar vast te leggen. Het boek moest tijdloos zijn qua vormgeving. Er moest genoeg plaats zijn voor foto’s en niet teveel tekst hebben. Mias moet er later doorheen kunnen bladeren zonder dat het gelijk 3 dagen werk is. Gewoon een leuke herinnering voor later en een geheugensteuntje voor mij. Want het is cliché maar waar, dat eerste jaar vliegt voorbij! Het leek wel gisteren toen ik moest bevallen! Via Instagram kwam ik de webshop tegen van Willemien, www.stylynn.nl. Een webshop voor kids en interior. Perfect voor deze interieur gek & toen bijna mama. Willemien is zelf mama van drie kindjes dus ik had er alle vertrouwen in dat de inhoud leuk en afwisselend zou zijn. De mooie zwart/witte kaft is tijdloos en precies wat ik zocht. Mocht je de inhoud van te voren willen zien, dan kan hier.

Mias is onlangs 1 jaar geworden, tijd om de laatste pagina in te vullen. Deze laatste pagina invullen ging niet zonder een traantje te laten. Dat leuke momentje om elke maand het boek erbij te pakken en weer in te vullen wat Mias nu weer allemaal kon en hoeveel hij was gegroeid was nu echt voorbij. Ik heb alle pagina’s nog even terug gelezen en dacht bij sommige dingen ‘ohja!’ & ‘Kon hij toen al tijgeren?’

Oké, oké, helemaal af is het boek nog niet. Er ontbreken nog een aantal foto’s en deze moet ik nu toch echt eens gaan uitzoeken, afdrukken en erin plakken. Maar met een één-jarige dreumes in huis die nooit stil kan zitten heb ik de tijd nog niet gevonden en gemaakt om hier rustig voor te gaan zitten. Ook weer de keuzestress misschien, want er zijn zoveel foto’s! Maar terug kijken naar al die foto’s en mooie momenten is natuurlijk ook wel weer erg leuk!

Willemien heeft naast dit leuke invulboek nog een aantal andere invulboeken in haar webshop. Allemaal met dezelfde leuke zwart/witte basic & tijdloze stijl. In dezelfde kleuren & stijl vind je overigen nog veel meer leuke producten. Ik ontving laatst leuke muurstickers & een naamsticker van Willemien, deze stickers krijgen binnenkort een leuk plekje in huis, wordt vervolgd dus!

Hebben jullie het eerste jaar de kids ook herinneringen vastgelegd op een speciale manier?

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met www.stylynn.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *