Taartinspiratie, 1 jaar!

In april wordt Mias alweer 1 jaar!
Heel cliché, maar wat gaat het hard. Veel te hard eigenlijk. Inmiddels ben ik al druk met de voorbereidingen voor zijn verjaardag. Versiering, cadeau’s en natuurlijk de taart! Pinterest staat bol van inspiratie en ik word helemaal hebberig en verliefd op al die mooie plaatjes. De leukste taarten deel ik hieronder met jullie, kijken jullie mee?

Niet meer weg te denken tegenwoordig, de unicorn trend. Ik vind het helemaal leuk. De prachtige pastel kleurtjes kunnen met zoveel worden gecombineerd. Taarten, cupcakes en mooie versiering met glitters. Ik zie het complete plaatje al helemaal voor me. Deze leuke unicorn trend is misschien wel meer voor meisjes dan voor jongens. Voor Mias toch maar even verder kijken, haha.

Deze prachtige taarten hebben ook pastelkleurtjes maar zijn alweer helemaal anders als het unicorn thema. Deze mooie taarten ogen rustig maar zijn verre van saai. Door met kleuren te veranderen kunnen de taarten voor jongens en meisjes gebruikt worden. Heel minimalistisch, prachtig!

Verre van minimalistisch maar wel ontzettend vrolijk is deze leuke regenboogtaart. Perfect voor kleine kindjes die houden van deze felle kleuren. Niet voor niets is in bijna al het kinderspeelgoed wel minimaal één van deze kleuren te vinden. Met de versiering rondom en bovenop de taart maak je een unieke regenboog taart. Wie wordt hier nu niet vrolijk van?

Dieren doen het altijd goed toch? Dit lieve egeltje is zo schattig en de taart is zo mooi dat het zonde is om hem aan te snijden. De taart is simplistisch maar door de structuur is de taart wel ontzettend origineel en helemaal anders dan andere taarten. Perfect voor een verjaardag met dierenthema of als je kleintje jarig is in de herfst.

Deze 3D taart in de vorm van een ijsje is één van mijn favorieten. De pastelkleurtjes vind ik erg mooi en de vorm van deze taart zorgt voor een origineel idee voor een verjaardag. Ik ben fan, wat vind jij?

De drip cake vind ik persoonlijk ook een hele leuke. Al zou ik voor Mias niet kiezen voor Peppa Pig, haha. Deze taart is perfect voor een roze thema maar de drip cake kun je natuurlijk toepassen bij bijna alle taarten.

Naast een ronde taart kun je natuurlijk ook kiezen voor een vierkante taart. Net even anders en wat strakker dan een ronde vorm. Deze zwart wit taart vind ik persoonlijk ook erg leuk. Ik hou van contrasten maar geen drukke thema’s. Mias heeft ook nog eens heel veel zwart witte kleding en veel zwart wit op zijn kamertje. Wat vind jij van een zwart witte taart voor een kinderverjaardag?

De allerlaatste en mijn persoonlijke favoriet, de nude cake! Ook deze taart is te combineren met allerlei kleuren, thema’s en vormen maar ik vind persoonlijk dat deze taart niet veel nodig heeft.

Met alle Pinterest inspiratie voor leuke taarten heb ik mijn keuze gemaakt. Heel benieuwd of mijn ideeen omgezet kunnen worden in een mooie taart.

Wil je weten hoe de taart gaat worden? Nog even geduld want Mias is pas op 4 april jarig.

Laten jullie bij verjaardagen ook een taart maken?

X Sharonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *